7 nagų manikiūro įrankiai be kurių neišsivers nei viena

Manikiūro įrankiai

7 nagų manikiūro įrankiai be kurių neišsivers nei viena

Jūs jau žinote nemažai apie daugelį manikiūro įrankių, kuriuose naudoja manikiūro meistai. Tačiau nagų dailinimas reikalauja papildomų priemonių ir įrankių su truputi kitokia paskirtimi. Nesvarbu, ar norite sukurti gražų prancūzišką manikiūrą, įmantrius dizainus su skaidriais akmenukais ar blizgantį drąsų manikiurą šventėms. Išvardinsime septynis nagų dailės reikmenis ir įrankius, kuriuos privalo turėti kiekvienas manikiūristas.

1. Kosmetinis Pincetai

Jūsų rinkinyje jau yra ne vienas kosmetinis pincetas, kuris pravers mums ir čia. Kad ir kiek bandysime greičiausiai niekaip nepavyks pirštais pridėti mažyčių smulkių detalių ir mini papuošalų. Pincetas taip pat puikiai pravers lipdukų ir kitų smulkių papuošimų klijavimui.

2. Nagų dizaino lipdukai

Lipdukai puikiai pasitarnaus kuriant įvairių formų dizainus ir išvaizdą kas palengvins nagų dažymą ir puošimą.

3. Smailus manikiūro įrankis

Norint kurti mažus, bet kokios išvaizdos dizainus būtinas smulkus smailus įrankis. Jis mums leis daryti tai ko storesnis lako šepetėlis nesugeba. Jis taip pat palengvins darbą, kurio metu nebereiks būti tokiems įsitempusiems lyginant su lakavimu šepeteliu.

4.  Šepetėlis plonu antgaliu

Galite įsigyti šepetėlį plonu antgaliu, bet kurioje grožio prekių parduotuvėje, bet jeigu apsipirkimui neturite laiko puikiai tiks ir plonas makiažo šepetėlis. Jo pagalba galėsime kurti plonas linijas ir sudėtingas detales, kurių negalėtume sukurti kitų mūsų įrankių pagalba. Tik būtinai nepamirškite baigus darbą sepetėlį nuvalyti su šiek tiek nagų lako valiklio.

5. Blizgaus Nagų Lako valymo servetėlės

Dažniausiai blizgaus lako su blizgučiais valymas sukelia nemažai keblumų – jis būna lipnus, blizgantis ir grublėtas. Nepamirškite įsigyti blizgaus lako valymui skirtų servetėlių su specialiu paviršiumi, kuris gerokai palengvins valymo procedūras, o nuvalymui sugaišite tik kelias minutes.

6. Blokelis dildė

Matininis nagų lakas vis dar yra labai populiarus ir madingas. Naudokite jį kai norite akimirksniu suteikti savo nagams nuostabią išvaizdą. Tai vienas iš paprasčiausių būdų paversti laką matiniu ir suteikti greitą manikiurą savo nagams.

7. Nagų lako koreguoklis

Nagų lako koreguoklis  gali padėti greitai ir nesudėtingai ištaisyti nagų lakavimo metu padarytas klaidas, kad nagai atrodytų idealiai. Smailus antgalis tiksliai pakoreguos nago formą, o nereikalingą lako kiekį pašalins lengvai ir greitai.

Share this post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


You've just added this product to the cart: