Manikiūro Įrankių Rinkinys – Kaip Juo Naudotis

Manikiūro rinkinys

Manikiūro Įrankių Rinkinys – Kaip Juo Naudotis

„Nėra nieko blogiau nei netinkamų įrankių naudojimas bandant sukurti gražų manikiūrą” – sako garsenybių manikiūristas Tomas Bachikas, kurio mini šedevrai puošia Zooey Deschanel, Jennifer Lopez ir Anne Hathaway nagus. „Kiekvienas šepetėlis ar įrankis padeda lengviau ir efektyviau sukurti norimą efektą”. Šiai užduočiai Jums puikiai pasitarnaus pilnas manikiūro rinkinys.

Štai kaip naudoti kiekvieną iš šių nagų dailės įrankių įspūdingiems šedevrams kurti:

Pilnavertis manikiūro rinkys

Šepetėlis

Lenktas šepetėlis prancūziškam manikiūrui

Kai kalbama apie vieno prisilietimo techniką piešiant pavyzdžiui prancūzišką manikiūrą arba paprastas spalvų dizainus, kampinis šepetėlis gali palengvinti  smulkių dizainų kraštų ir kampų užbaigimą. Galite įsigyti mažą kampinį šepetėlį kiekvienoje manikiūro reikmenų parduotuvėje.

Plonas linijinis šepetėlis

Šis šepetėlis yra būtinas norint išgauti plonas ir aštrias linijas. Būtinai ieškokite šepetėlio su itin plonais ir ilgais šereliais. Per trumpi šeriai apsunkins darbą ir linijos gali gautis banguotos ir nelygios.  

Šepetėlis skirtas smulkioms detalėms

Mažiems, sudėtingiems dizainams reikia ypač smulkių šepetėlių. Galite turėti net kelis. Darbas iškart palengvės.

Plokščias, vėduoklę primenantis šepetėlis

Nulakuokite nagus pagrindine spalva ir leiskite išdžiūti. Įmerkite tik pačius šerelių galiukus į skirtingos spalvos nagų laką. Lengvu judesiu braukite nagą sukurdami lengvą plunksnos efektą.

Kempinė

Kempinėlė

Skirtingo poringumo kempinės gali padėti sukurti ypatingus dizainus. Kempinėlių galite ieškoti net statybinių priemonių parduotuvėse ir makiažo prekių parduotuvėse. Itin populiarus ombre dizainas lengvai sukuriamas naudojant vidutinio poringumo kempinėlę

Įrankis taškavimui

Vieną lengviausių dizainų, penkialapę gėlytę, galite sukurti su paprasčiausiu dvipusiu taškavimo įrankiu. Paprasta, bet gražu.

Pincetas

Pincetas

Be pinceto negali išsiversti nei vienas grožio meistras. Jį galite naudoti smulkiems akmenukams ar lipdukų dizainams kurti.

Odelių žirklutės

Neapsigaukite, jūs neturėtumėte karpyti gyvų odelių. Oda aplink jūsų nagą yra tarsi barjeras todėl ją kerpant ar kitaip žalojant atsiranda infekcijos pavojus. Naudokite žnyples, kad nukirptumėte negyvą odą.

Odelių stūmikliai ir valikliai

Naudokite kuo platesnį įrankį odelėms nustumti aukštyn nuo nago plokštelės. Nagų odelės atstūmimas leidžia nulakuoti didesnę dalį nago. Taip pat sumažina nagų lako atsilupimo tikimybę. Smailioji pusė (valiklis) yra naudojamas prisitvirtinusiai ir sunkiau pašalinamai odai atstumti nuo nago plokštelės.

Nagų dizainų štampas ir plokštelės

Nagų dailė

Didelis pagalbininkas atliekant smulkius nagų dizainus yra paprastai vadinamas štamperiu. Trys paprasti įrankiai – štampas, dizainų plokštelės ir nagų lakas, padės greitai ir tiksliai sukurti piešinius nereikalaujančius piešimo ranka. Labai svarbu žinoti, kad norint pašalinti nagų lako perviršį ant plokštelės grandiklį reikia laikyti 45 laipsnių kampu. Tokių būdų bus pašalintas tik reikiamas nagų lako kiekis. Svarbus ir dizaino perkėlimo nuo plokštelės ant nago laikas. Nagų lakas negali išdžiūti ant guminės štamperio pusės. Jei taip atsitiks jis tiesiog nekibs ant nago.

Nagų dildė ir blokelis

Viena paprasčiausių gražaus ir tvarkingo manikiūro taisyklių yra vienodo ilgio nagai. Labai svarbu įsitikinti ar kiekvienas nagas buvo nudildžiuotas vienodai, yra tos pačios formos ir ilgio.

Visada pradėkite nuo „šiurkštesnės” nagų dildės pusės tik vėliau pereikite prie švelnesnės. Stambesnio grūdėtumo dildė naudojama nago patrumpinimui, o švelnioji – nagų formos suteikimui ir mažų nagų atplaišų panaikinimui. Suteikus formą ir turint vienodo ilgio nagus būtina naudoti blokelį, kad nei vienas nagas neturėtų jokių netolygumų savo paviršiuje. Patarimas: dildžiavimo procesas gali vykti tik viena kryptimi. Negalima nago dildinti pirmyn atgal. Toks dilžiavimas apsaugo nagus nuo skilinėjimo ir sluoksniavimosi. 

Medinis pagaliukas

Šis nagų įrankis tiks beveik bet kokiam tikslui. Naudokite kampinę pusę kaip odelių stūmiklį. Smailiuoju galu galite brėžti linijas, dėti taškelius, stumdyti mažus deimančiukus smulkiems dizainams sukurti.

Pabaigai

Manikiūro įrankių rinkinys yra tiesiog būtinas kiekvienos prisižiūrinčios moters namuose. Jei kas kart įplyšus nago odeliai nenorite bėgti pas draugę ar leisti pinigus grožio salone kuo greičiau įsigykite tokį rinkinuką.

Share this post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


You've just added this product to the cart: